Народе, хто розбирається у постільній білизні?? Натрапив на корисний сайтик

Aspects juridiques de la loi
Bilizinoni

Народе, хто розбирається у постільній білизні?? Натрапив на корисний сайтик

Message par Bilizinoni »

Усім привіт! Вирішив показати знахідкою, можливо кому стане в нагоді. Останні місяці почав помічати, що сплю гірше, кручусь до ранку, а з самого ранку почуваюся, наче й не спав. Думав на роботу, на атмосферний тиск, а кохана видала: "Пора оновити постіль на якісну, а не оте страхіття із базару". І тут я заліз в мережу.

Чесно кажучи, вважав, що вибір постільного комплекту - це просто "гарний малюнок чи ні". Виявилось, ціла наука. Там тобі бязь, ранфорс, і сатин... Я в таких назвах плавав, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.

Люди, оце криниця корисної інфи! Я завис десь годину. Там все як в енциклопедії: по поличках розкладені усі типи тканин, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону. Навіть там є табличка з порівнянням щільності та того, скільки прань витримає комплект. Дуже допомогло мені усвідомити, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а інший — 2500.

Кілька відкриттів особисто виніс:
- Виявляється, наші та євро розміри суттєво різняться, і перед замовленням треба озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто довіряти ярлику «євро».
- Ніколи б не подумав, що фланель в спеку — це пекло, а сатин реально дає прохолоду, тому що в неї структура інша.
- На сайті є поради, як прати, щоб колір не полиняв через місяць. Болісна тема для всіх, у кого пралка працює без вихідних.

В результаті вирішили замовити спочатку один сатиновий набір від нашого виробника (підтримали українське). Поки все добре — сплю як убитий, тканина приємна на дотик, не ковзає й не іскрить.

Коротше, якщо ти, як і автор, до цього моменту вважали, що підковдра — це не те, в яку треба розбиратись, щиро рекомендую глянути інформацію на тому сайті. Справді зберігає час на пошуки та вберігає від придбання якоїсь фігні. Всім гарного сну!